Succes românesc la “Strasbourg Fashion Week”

În cadrul renumitului festival anual de modă “Strasbourg Fashion Week”, designerul Lana Dumitru, a lansat colecția Happy Nation, împreună cu Mineli.

 Ținutele și item-urile sport și houte couture, cu elemente inovative precum haine printate digital și tăiate cu laserul sau tehnici hand-made printre care măști populare românești reinterpretate, au fost accesorizate cu modelele de încălțăminte Mineli, ce fac parte din recent lansata colecție “One summer in rose”. 

unnamed2

Inovativ și mereu în pas cu moda, Mineli este un brand românesc de încălțăminte ce îmbină texturi aparent contradictorii, croielile geometrice și pasiunea, toate pentru a răsfăța femeia cu cele mai extravagante și deosebite modele de pantofi. Inspirată din tradiția populară românească, colecția “One summer in rosé” semnată Mineli fuzionează abstracționismul tăieturilor arhitecturale cu motivele tradiționale ardelenești brodate din mărgele multicolore, cusute fir cu fir. De asemenea, în această colecție putem regăsi o multitudine de pantofi cu talpă joasă, special creați pentru femeia activă a secolului XXI, care nu pune accentul doar pe frumusețe, ci, mai ales, pe confortul și versatilitatea unei perechi de încălțăminte.

unnamed1

Lana Dumitru poate fi considerată un artist care își manifestă credințele și convingerile sale prin intermediul modei, stilul său emblematic și original provenind din vizualurile și imprimeurile extravagante pe care și le creează singură, transformând simple materiale în piese-concept unice cu ajutorul printului digital.

Ambasadori ai imaginii tării noastre în lume, Lana Dumitru și Mineli, au prezentat în cadrul Strasbourg Fashion Week colecții efervescente, ce redau vitalitatea și spiritul tânăr ale poporului român.

nicoleta nicolae

Editor in Chief: Lucreaza in presa de peste 10 ani. A scris la publicatii precum: The ONE, ProTV Magazin, Apropo TV. N-ar putea trai fara cafeaua de dimineata si calatoriile in lumea larga.

Niciun Comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi afisata

fashion, beauty, lifestyle, parenting, sanatate si sport

FOLLOW US ON