Măsoară-ți porțiile! Secretul siluetei stă în palmele noastre

Cât de mult este prea mult? Cum știm că am mâncat peste cât este necesar? Dacă te-ai săturat de cântarul de bucătărie și de alte ustensile de măsurat sau sistemul ți se pare prea complicat, ce-ar fi să te folosești de propriile tale palme?

Ei bine, unii nutriționiști sunt de părere că cel mai bun mod în care poți afla de ce cantitate dintr-un anumit aliment ai nevoie este să măsori cantitățile în palme. Și chiar nu contează dacă ai mâinile mai lungi sau mai scurte, totul ține de proporții. O persoană mai bine făcută are și niște palme pe măsură și, deci, „ustensile“ de măsurat mai mari, ceea ce înseamnă că va mânca pe măsura gabaritului. Vă invităm, așadar, să descoperiți cantitățile optime de alimentele pe care trebuie să le consumați la o masă, dacă se vrea o slăbire rapidă.

Fructe

Cât încape în căușul palmelor

Asta dacă vorbim de cele de dimensiuni mici, precum fructele de pădure și boabele de struguri, acestea putând fi măsurate cu ușurință în palme. Sărace în calorii, fără grăsimi și bogate în antioxidanți, fructele precum afinele sau zmeura pot fi mâncate ca atare sau adăugat în bolul cu cereale.

Citeste mai mult aici!

 

nicoleta nicolae

Editor in Chief: Lucreaza in presa de peste 10 ani. A scris la publicatii precum: The ONE, ProTV Magazin, Apropo TV. N-ar putea trai fara cafeaua de dimineata si calatoriile in lumea larga.

Niciun Comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi afisata

fashion, beauty, lifestyle, parenting, sanatate si sport

FOLLOW US ON