Nuntile anului in 2016. Tendinte de care sa tii seama

wedding

Specialistii confirma: nuntile acestui an vor fi sofisticate, indraznete si pline de simboluri.

Pentru ca sezonul nuntilor se apropie, am stat de vorba cu Alexa Dumitru, Director Creativ la Departamentul de Dichis, pentru a afla cele mai noi tendinte.

nunti

“Anul aceta, mirii cauta pentru marele eveniment locatii in aer liber. Totuşi, daca anul trecut designul unei nunti in aer liber era conturat in jurul unui stil rustic – cu accent pe flori de camp în borcane, rafie şi felii de lemn, anul acesta se cauta nuntile in aer liber mai elegante, mai sofisticate”, spune Alexa Dumitru.

Daca anul trecut stilul buchetelor de mireasa era unul „dezordonat”,  anul acesta tendintele sunt mai indraznete: buchete cu personalitate.

“Aranjamentele florale devin din ce in ce mai creative: de la detalii de tipul plantelor aromatice (menta, busuioc), legume sau fructe mici în sezon – cum ar fi murele, si pana la copacei in ghivece sau plante suculente. De asemenea, crengutele cu flori de gutui, cires si merisoare pot fi o parte importanta din aranjamentul de pe masa”, mai spun specialistii.

nicoleta nicolae

Editor in Chief: Lucreaza in presa de peste 10 ani. A scris la publicatii precum: The ONE, ProTV Magazin, Apropo TV. N-ar putea trai fara cafeaua de dimineata si calatoriile in lumea larga.

Niciun Comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi afisata

fashion, beauty, lifestyle, parenting, sanatate si sport

FOLLOW US ON