Opere în prim plan: de la schita la capodopera

Iubitorii de arta si de frumos sunt invitati sa intre in dialog direct cu o serie de opere de pictura si sculptura mai putin cunoscute, aflate in depozitele Sectiei de Arta Europeana.

Timp de două luni lucrările selectate vor fi expuse în una din sălile galeriei permanente în vederea valorificării lor din perspectiva unor teme diverse (atribuţie, iconografie, istoria piesei, comanditari, contextul realizării) și în corelație cu lucrările din expunere.

Sâmbătă, 7 mai, ora 12.00, se reia conferința “Schiță versus lucrare finită”, ce face parte din seria “Opere în prim plan”.

Accesul se face pe baza unei rezervări prealabile prin e-mail la programari@art.museum.ro sau la telefon 021 314 81 19. Taxă de participare: 10 lei. Conferința va fi susținută în Galeria de Artă Europeană de Mălina Conțu, muzeograf în cadrul Biroului de Artă Europeană și Artă Decorativă.

Sursa: Historia.ro

nicoleta nicolae

Editor in Chief: Lucreaza in presa de peste 10 ani. A scris la publicatii precum: The ONE, ProTV Magazin, Apropo TV. N-ar putea trai fara cafeaua de dimineata si calatoriile in lumea larga.

Niciun Comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi afisata

fashion, beauty, lifestyle, parenting, sanatate si sport

FOLLOW US ON