500.000 de trandafiri, 610 invitati… MET GALA 2016, in cifre

hepta_2380105 - 1

Cel mai exclusivist eveniment al anului a reunit celebritati de prima mana, care s-au intrecut in tinute cat mai spectaculoase, dar si cea mai buna echipa de organizatori, care a creat decoruri de vis si o atmosfera de neuitat.   

2 mai a fost o zi memorabila pentru toti cei care au participat la Met Gala. Presa din intreaga lume s-a concentrat, in primul rand, pe outfit-urile avangardiste ale vedetelor si, eventual, pe compania acestora. Si, dupa ce au epuizat subiectul, au scos in evidenta si detaliile care tin de organizarea unui eveniment de asemenea anvergura.

Mandatory Credit: Photo by Matt Baron/BEI/Shutterstock (5669093ol) Zoe Saldana The Metropolitan Museum of Art's COSTUME INSTITUTE Benefit Celebrating the Opening of Manus x Machina: Fashion in an Age of Technology, Arrivals, The Metropolitan Museum of Art, NYC, New York, America - 02 May 2016

De un deceniu intreg, designerul de evenimente Raul Àvila este cel care se ocupa de realizarea celui mai important eveniment din industria fashion, care are loc in incinta Muzeului Metropolitan de Arta din New York.

The_Metropolitan_Museum_of_Art - 1
Muzeul Metropolitan de Arta din New York

Raul Àvila si echipa pe care o conduce pun cap la cap toate cerintele organizatorului si gasesc ceva mai bune solutii pentru a pune in practica viziunea artistica a acestuia.

Mandatory Credit: Photo by Matt Baron/BEI/Shutterstock (5669048cw) Anna Wintour Costume Institute Benefit: Manus x Machina, press preview, Metropolitan Museum of Art, New York, America - 02 May 2016
Anna Wintour, redactor-sef Vogue si presedintele Met Gala

S-au lucrat nu mai putin de 50.000 de ore in total pentru a face posibil acest eveniment, iar cei 610 de invitati de seama de la Met Gala 2016 au apreciat cu siguranta efortul depus de Raul Àvila si echipa sa.

NEW YORK, NY - MAY 2, 2016 Future, The Weeknd & Naomi Campbell attend the 3rd annual after gala party at Up & Down, May 2, 2016 in New York City. CAP/MPI/JJ ©JJ/MPI/Capital Pictures

Va prezentam Met Gala 2016 in cifre, conform informatiilor stranse de cei de la Vogue!

 • 325 de sticle de sampanie
 • aproximativ 60.000mp de mocheta
 • 610 invitati
 • 610 mere (cate unul de persoana, la desert)
 • 65 de mese
 • 250 de oameni au petrecut 200 de ore pregatind evenimentul (ceea ce inseamna 50.000 de ore de munca in total)
 • 500.000 de trandafiri in Great Hall si pe scara principala
 • 250.000 de tradafiri din matase in Great Hall si pe scara principala
 • 300 de aranjamente florale la mese
 • 7 feluri diferite de flori pentru aranjamentul floral principal
 • peste 4.000km au calatorit florile, din Columbia, pana la destinatie

 

foto: Hepta, Metropolitan Museum

Alexandra Rotarescu

Editor@ voux.ro. A petrecut mai bine de 10 ani in presa glossy (Tabu si Tango), dupa care a poposit in lumea starurilor hollywoodiene (revista OK!), pentru ca mai apoi sa se indrepte spre televiziune. N-ar renunta nicicand la plimbarea de zi cu zi cu cateii. :)

Niciun Comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi afisata

fashion, beauty, lifestyle, parenting, sanatate si sport

FOLLOW US ON