Cele mai scumpe INELE DE LOGODNA din lume

elizabeth

Unul dintre cele mai frumoase momente pe care un cuplu le poate impartasi este cererea in casatorie, care vine la pachet cu un inel de logodna mai mult sau mai putin costisitor. Iata care sunt cele mai extravagante diamante din istorie, oferite ca simbol al unei iubiri nepretuite!

Is Beyonce truly celebrating? Beyonce was seen looking fabulous at the Grand Opening of boyfriend Jay Z's 40/40 club inside The Palazzo Hotel in Las Vegas, Nevada. Did Jay Z finally pop the question to his gal on this special night in Vegas? The singer is seen wearing a huge diamond ring on her engagement finger and drinking pink champagne! It is not the most traditional diamond ring but it sure is one hell of a diamond rind made up of clusters of small diamonds! Either way we love your new rock Beyonce! CR: ROC/Fame Pictures 12/30/2007 --- Beyonce Knowles --- Restrictions apply: NO NEW YORK NEWSPAPERS --- --- (C) 2008 Fame Pictures, Inc. - Santa Monica, CA, U.S.A - 310-395-0500 / Sales: 310-395-0500

Beyonce – 5 milioane de dolari

Cu un design realizat de Lorraine Schwartz, inelul de logodna oferit de Jay Z lui Beyonce are un diamant impecabil, de 18 carate, care este pus in valoare de cateva diamante mai mici, montate in platina.

kim

Kim Kardashian – 8 milioane de dolari

Regina reality show-urilor nu putea primi de la Kanye West decat un diamant fara defect, cu o claritate si nuanta aproape de perfectiune! Inelul ei de logodna are 15 carate, este creat tot de Lorraine Schwartz si este imprejmuit, de asemnea, de un metal pretios, ca platina.

elizabeth

Elizabeth Taylor – 8,8 milioane de dolari

Regretata actrita a detinut titulatura de posesoare a celui mai extravagant inel de logodna din istorie timp de cateva decenii. Diamantul Krupp, de 33 de carate, era montat in platina si a fost daruit de cel de-al cincilea si al saselea sot al legendarei Elizabeth Taylor, Richard Burton.

Mandatory Credit: Photo by Matt Baron/BEI/Shutterstock (5574559bf) Mariah Carey and James Packer GÂ?Day USA Gala, Arrivals, Los Angeles, America - 28 Jan 2016

Mariah Carey – 10 milioane de dolari

Faimoasa cantareata se afla, in acest moment, pe primul loc in clasamentul logodnicelor care detin cele mai scumpe inele ce pecetluiesc iubirea dintre ele si viitorul lor sot. Diamantul primit de Mariah Carey de la omul de afaceri James Packer are nu mai putin de 35 de carate! Bijuteria creata de Wilfredo Rosado se distinge prin simplitatea designului, dar si prin valoarea sa ridicol de mare.

Mandatory Credit: Photo by Jim Smeal/BEI/Shutterstock (5574567bm) Mariah Carey and James Packer GÂ?Day USA Gala, Arrivals, Los Angeles, America - 28 Jan 2016

Foto: Hepta

Alexandra Rotarescu

Editor@ voux.ro. A petrecut mai bine de 10 ani in presa glossy (Tabu si Tango), dupa care a poposit in lumea starurilor hollywoodiene (revista OK!), pentru ca mai apoi sa se indrepte spre televiziune. N-ar renunta nicicand la plimbarea de zi cu zi cu cateii. :)

Niciun Comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi afisata

fashion, beauty, lifestyle, parenting, sanatate si sport

FOLLOW US ON