Berbecut in crusta de fistic, sparanghel si sos de ardei copt

Desi Sarbatorile Pascale au trecut, pastram “in trend” carnea specifica acestei sarbatori. Chef Paul Siserman va propune o reteta extrem de gustoasa care, cu siguranta, va incanta papilele gustative ale tuturor celor care se vor aseza la masa.

Ingrediente:

  • berbecut 250 gr
  • ardei rosu 80 gr
  • smantana lichida 40 ml
  • usturoi 4 gr
  • fistic 20 gr
  • sparanghel 100 gr
  • bacon 20 gr
  • cartofi 100 gr
  • sare, piper 1 gr

Mod de preparare:

Berbecutul se fasoneaza, se asezoneaza si se da la cuptor cca. 7 minute, la o temperatura de 170 grade. Sparanghelul se opareste, apoi se ruleaza cate 3 bucati intr-o felie de bacon si se prajesc la tigaie. Ardeiul se coace, urmand a se da in blender cu putina smantana si usturoi. Se face o crema care se trece prin sita, astfel incat sa fie fina. Fisticul se macina marunt. Berbecutul gatit se taie in doua bucati si se da prin pesmetul de fistic.

Pofta buna! J

nicoleta nicolae

Editor in Chief: Lucreaza in presa de peste 10 ani. A scris la publicatii precum: The ONE, ProTV Magazin, Apropo TV. N-ar putea trai fara cafeaua de dimineata si calatoriile in lumea larga.

Niciun Comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi afisata

fashion, beauty, lifestyle, parenting, sanatate si sport

FOLLOW US ON