Cum arata camera de hotel care costa 75.000$ pe noapte

The-Mark-Living-room 1

De cand a intrat in renovari, hotelul Mark din Manhattan si-a crescut simtitor tariful pentru rezervari. Va invitam in cel mai scump penthouse din lume, pentru a descoperi daca merita fiecare cent!

Recordul pentru cel mai costisitor apartament de hotel din lume l-a detinut, ani de-a randul, Penthouse-ul Regal din Hotel President Wilson din Geneva, cu un pret pe noapte de 67.000 de dolari. Insa situatia s-a schimbat in momentul in care alt hotel a fost renovat de la un capat la altul si si-a modificat, drept urmare, tarifele. Este vorba despre Hotelul Mark din New York, al carui penthouse are, in acest moment, nu mai putin de 1.100mp! Apartamentul in cauza este intins pe doua etaje, al 16-lea si al 17-lea, devenind astfel cel mai mare apartament din Statele Unite. Iar tariful de 75.000 de dolari pe noapte il transforma pe loc in cel mai scump apartament de hotel din lume!

The-Mark-Hotel2

Penthouse-ul a fost, in prima instanta, scos la vanzare de catre proprietarii sai, insa, in urma imposibilitatii de a gasi un cumparator care sa ofere cele 60 de milioane de dolari cerute, a fost retras in mod elegant de pe piata imobiliara si transformat intr-un apartament de hotel de maxima fita. A fost creat astfel incat sa fie pe gustul celor mai bogati oameni din lume, fie ei oameni de afaceri miliardari ori celebritati.

Dar de ce asemenea pret exorbitant totusi? In primul rand, vorbim despre o locatie cum nu se poate mai exclusivista, Manhattan, NY. Apoi, avem de-a face cu o suprafata considerabila a apartamentului si, cum altfel?!, cu niste finisaje de prima clasa. Mobila este creata din abanos si nichel, de catre legendarul designer Jacques Grange, iar aparatura folosita este ultra moderna.

The-Mark-Hotel3

In penthouse se intra printr-unul dintre cele trei lifturi puse la dispozitie exclusiv acestui apartament. Parchetul de pe hol este confectionat din stejar alb si duce in living-ul principal, care impresioneaza mai ales prin dimensiunea sa, avand o inaltime pana la tavan de 8m. Aceasta incapare este denumita – de ce nu ne mira oare?! – Grand Ballroom.

Apartamentul are, in total, cinci dormitoare si cinci bai, la care se mai adauga o incapere de servici si cateva dormitoare pentru musafiri. Dormitorul principal are lenjerii de pat importate din Italia si asternuturi marca Quagliotti; are, de asemenea, propria camera de zi cu semineu si dressing-uri separate, pentru ea si el.

The-Mark-bathroom.4jpg

Baile au podele incalzite, o cada in stilul “infinity”, un televizor de ultima generatie, mascat de o oglinda, toaleta made in Italy si baterii sanitare create de faimosul designer britanic Lefroy Brooks.

Bucataria este “opera” designerului Piero Lissoni, care a optat pentru brandul Miele and Gaggenau cand a venit vorba de achizitionat chiuveta, frigiderul, plita si restul aparatelor electrocasnice.

The-Mark-kitchen5

Odata instalat in cel mai scump apartament de hotel din lume, evident ca nu trebuie sa-ti gatesti singur! Ai la dispozitie un chef de trei stele Michelin precum Jean-Georges Vongerichten, care sa-ti prepare unele dintre cele mai delicioase dish-uri pe care le-ai gustat vreodata! Enjoy it! :)

foto: The Mark Hotel

Alexandra Rotarescu

Editor@ voux.ro. A petrecut mai bine de 10 ani in presa glossy (Tabu si Tango), dupa care a poposit in lumea starurilor hollywoodiene (revista OK!), pentru ca mai apoi sa se indrepte spre televiziune. N-ar renunta nicicand la plimbarea de zi cu zi cu cateii. :)

Niciun Comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi afisata

fashion, beauty, lifestyle, parenting, sanatate si sport

FOLLOW US ON