Ce zodii sunt mașini de făcut bani și care sunt “săracii” zodiacului!

Te-ai născut să fii bogat sau te mulțumești cu salariul mediu pe economie? Nu putem fi cu toții magnați, dar, în timp ce unele semne zodiacale sunt făcute să producă bani pe bandă rulantă datorită calităților native, altele găsesc satisfacție în meseria pe care o practică. Află care este cea mai potrivită meserie în funcție de zodia sub care te-ai născut.

Berbec

Berbecii sunt puternici, motivați, entuziaști și au spiritul competițional în sânge. Acestea sunt motivele pentru care intră adesea în conflicte la locul de muncă. Ei vor să dovedească că sunt cei mai buni, mai ales dacă este vorba de bonusuri sau prime. Datorită curajului și impulsivității lor, aceștia sunt eroii din viețile noastre: polițiști sau pompieri. De asemenea, știu foarte bine să vândă, fiind potriviți în poziții de PR. Cele mai indicate meserii pentru berbeci sunt: antreprenor, soldat, activist în domeniul politic sau jurnalist.

Taur

Unul dintre lucrurile de care va ține mereu cont un taur veritabil este stabilitatea. Va munci din greu pentru anumite garanții precum bunuri materiale, vacanțe, prime, un salariu bun și pentru siguranța locului de muncă. Determinat, răbdător, sincer și care lucrează după un plan bine pus la punct, taurul este un coleg de nădejde, pentru că știe foarte bine ce înseamnă munca în echipă. Taurilor le place, de asemenea, tot ce este legat de lux, artă și frumos, așa că vor îmbrățișa cu pasiune meseri precum: florist, bijutier, bucătar sau designer. Dar sunt, în acelaș timp, voci puternice, care știu să se impună, transformându-se în foarte buni speakeri, avocați sau profesori.

Gemeni

Vrei să faci un geamăn fericit? Dă-i de muncă și stimulează-l intelectual. Nu uita că în această zodie sunt doi, deci totul se împarte la doi sau se dublează, după caz. Nu le place monotonia, se vor mereu în centrul acțiunii și nu le place să se repete în ceea ce fac. Joburile care implică călătoriile și deplasările sunt perfecte pentru ei, la fel ca și cele bazate pe socializare. Gemenii sunt optimiști și plini de energie. Li se potrivesc meserii care îi lasă să se dezvolte, să se exprime, pentru că nu se supun ușor regulilor. Activează foarte bine în domeniul IT, ca arhitecți, operatori, profesori sau salvamontiști.

Citeste mai mult aici!

nicoleta nicolae

Editor in Chief: Lucreaza in presa de peste 10 ani. A scris la publicatii precum: The ONE, ProTV Magazin, Apropo TV. N-ar putea trai fara cafeaua de dimineata si calatoriile in lumea larga.

Niciun Comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi afisata

fashion, beauty, lifestyle, parenting, sanatate si sport

FOLLOW US ON