Trend Alert – Snake Print

Tendinţele în modă ne surpind de la un sezon la altul, dar sunt elemente pe care le regăsim an de an. O textură a fermecat şi continuă să o facă! Pielea de şarpe are un moment al ei şi în acest an şi o regăsim peste tot, de la bijuterii, haine până la pantofi şi accesorii. De data aceasta însă, imprimeurile tip piele de şarpe sunt disponibile într-o mulţime de nuanţe luminoase, gata de purtat în orice împrejurare!

Accesoriile snake print oferă doza perfectă de textură pentru orice ţinută. Ca să nu mai vorbim, că ele sunt o modalitate uşoară de a da look-ului tău un aspect sofisticat.

5

Chiar dacă nu te consideri tipul exotic, un accesoriu snake print va fi un plus binevenit în dulapul tău. Şi cum spunea Carine Roitfeld, Global Fashion Director of Harper’s Bazaar , “Pe măsură ce îmbătrânesc, şarpele este mai chic decât leopardul.

8

FOTO: Hispanitas

Combinaţia dintre un sacou elegant, cu pantaloni de culoare neutră, este incontestabil foarte glam. Dacă adaugi şi o geantă snake print cu un mâner scurt  – un alt accesoriu adorabil pe trebuie să îl avem în garderobă , cu siguranţă te vei face remarcată!

nicoleta nicolae

Editor in Chief: Lucreaza in presa de peste 10 ani. A scris la publicatii precum: The ONE, ProTV Magazin, Apropo TV. N-ar putea trai fara cafeaua de dimineata si calatoriile in lumea larga.

Niciun Comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi afisata

fashion, beauty, lifestyle, parenting, sanatate si sport

FOLLOW US ON