COMBAT BOOTS pe covorul rosu

poza (2)

Selena Gomez, Alicia Vikander si Jennifer Connelly au avut o aparitie de senzatie la Met Gala, asortand la tinuta de gala o pereche de ghete!

Daca doresti sa-ti faci simtita prezenta la cel mai exclusivist eveniment din an, trebuie sa rupi tiparele, sa pasesti pe covorul rosu intr-un outfit care sa-i lase pe toti cu gura cascata. Iar cateva dintre cele mai mari nume din showbiz-ul american si-au propus fix acest lucru, motiv pentru care au incalcat voit regula “Fara jeansi sau ghete la un eveniment cu sfaif!”

Selena Gomez attends the Manus x Machina: Fashion in an Age of Technology Costume Institute Benefit Gala at Metropolitan Museum of Art on May 2, 2016 in New York City, NY, USA. Photo by Lionel Hahn/ABACAPRESS.COM
Selena Gomez 

Daca Taylor Swift a optat pentru o rochie Louis Vuitton si incaltari “gladiator”, vedete precum Selena Gomez, Jennifer Connelly si Alicia Vikander au preferat un look mult mai ”edgy”, neconventional de-a dreptul, din care sa nu lipseasca ghetele “army”.

Mandatory Credit: Photo by Matt Baron/BEI/Shutterstock (5669093uw) Jennifer Connelly The Metropolitan Museum of Art's COSTUME INSTITUTE Benefit Celebrating the Opening of Manus x Machina: Fashion in an Age of Technology, Arrivals, The Metropolitan Museum of Art, NYC, New York, America - 02 May 2016
Jennifer Connelly

Alicia si-a indreptat atentia asupra aceluiasi brand, Louis Vuitton, avand in vedere ca Vikander este imaginea celebrei case de moda. Astfel, actrita din “The Danish Girl” a ales o pereche de bocanci din colectia de toamna 2016 Louis Vuitton.

Mandatory Credit: Photo by Matt Baron/BEI/Shutterstock (5669093i) Alicia Vikander The Metropolitan Museum of Art's COSTUME INSTITUTE Benefit Celebrating the Opening of Manus x Machina: Fashion in an Age of Technology, Arrivals, The Metropolitan Museum of Art, NYC, New York, America - 02 May 2016
Alicia Vikander

“O sa fiu in stare sa dansez toata seara incaltata asa!”, a declarat incantata Alicia Vikander pentru E!News.

Si pe confort sau mai de graba pe un efect de senzatie a mizat si Michelle Williams atunci cand a refuzat categoric sa poarte stiletto pe covorul rosu si s-a prezentat in fata reflectoarelor in ghete.  Asta da, fashion statement, nu credeti?

Mandatory Credit: Photo by Matt Baron/BEI/Shutterstock (5669093bz) Michelle Williams The Metropolitan Museum of Art's COSTUME INSTITUTE Benefit Celebrating the Opening of Manus x Machina: Fashion in an Age of Technology, Arrivals, The Metropolitan Museum of Art, NYC, New York, America - 02 May 2016
Michelle Williams

foto: Hepta

Alexandra Rotarescu

Editor@ voux.ro. A petrecut mai bine de 10 ani in presa glossy (Tabu si Tango), dupa care a poposit in lumea starurilor hollywoodiene (revista OK!), pentru ca mai apoi sa se indrepte spre televiziune. N-ar renunta nicicand la plimbarea de zi cu zi cu cateii. :)

Niciun Comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi afisata

fashion, beauty, lifestyle, parenting, sanatate si sport

FOLLOW US ON