“Arma secreta” din dressing-ul lui GIGI HADID

Gigi Hadid: MONDAY NIGHT. @RUPAULSDRAGRACE.
I'm judging SNATCH GAME!! @logotv 9pm @rupaulofficial
Supplied by Instagram.com/face to face

Un brand vestimentar cat se poate de modest din New York a devenit, peste noapte, preferatul celui mai HIP model al momentului.

Este unul dintre cele mai apreciate modele in momentul de fata, motiv pentru care paparazii ii urmaresc fiecare miscare. La fiecare aparitie publica, insa, Gigi Hadid arata flawless! Iar secretul imaginii ei atat de bine puse la punct este un brand vestimentar cat se poate de discret din New York- Nili Lotan.

51924353 Model Gigi Hadid steps out in New York City, New York on December 8, 2015. Gigi, who's recently been romantically linked to former One Direction member Zayn Malik, was dressed in an all beige ensemble this morning. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (818) 307-4813
Gigi Hadid, super chic in New York

Lotan s-a nascut in Israel si si-a lansat prima colectie vestimentara in 2003. Tot ce creeaza designerul newyorkez este cat se poate de CHIC, iar preturile sunt destul de accesibile. Tinutele Nili Lotan pot fi purtate atat ziua, cat si seara de orice femeie.

2
Rochia e new arrival pe site-ul Nili Lotan si costa 545 de dolari

Desi are o cariera de aproape 15 ani in industria fashion, Lotan a crescut in notorietate in momentul in care Gigi Hadid a ales cateva dintre piesele semnate de ea.

“Nu pot sa-mi dau seama prea bine de unde a luat hainele noastre”, a marturisit Nili Lotan pentru presa americana.

“Din cate-mi dau seama, le-a cumparat de la Forward By Elyse Walker.”

Si asta datorita über-stylistului Monica Rose, care este responsabila cu look-ul unor topmodele precum Gigi Hadid si care este in cautare permanenta de noi designeri.

52021086 Model Gigi Hadid was spotted out with a friend in New York City, New York on April 11, 2016. Gigi and her boyfriend Zayn Malik have been spending a great deal of time with one another. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876

“Ideea e ca nu s-a actionat via PR. Eu nu lucrez in felul acesta si, oricum, ea nu m-as fi gandit niciodata ca ar fi cineva care sa-mi poarte hainele. Dar nici nu ma surprinde ca le poarta”, a declarat Nili Lotan.

Gigi Hadid: #maybelline Supplied by Instagram.com/face to face
Gigi Hadid

 

Alexandra Rotarescu

Editor@ voux.ro. A petrecut mai bine de 10 ani in presa glossy (Tabu si Tango), dupa care a poposit in lumea starurilor hollywoodiene (revista OK!), pentru ca mai apoi sa se indrepte spre televiziune. N-ar renunta nicicand la plimbarea de zi cu zi cu cateii. :)

Niciun Comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi afisata

fashion, beauty, lifestyle, parenting, sanatate si sport

FOLLOW US ON