Cat de mult valoreaza VOCEA lui Mariah Carey?

hepta_2237464 - 2

Are una dintre cele mai bune voci din industria muzicala si, tocmai pentru ca stie si ea foarte bine acest lucru, Mariah Carey si-a asigurat corzile vocale pentru o suma impresionanta.  

Daca, pentru omul de rand, a devenit obisnuita asigurarea casei sau a masinii, pentru vedete a devenit deja rutina asigurarea celor mai de pret parti anatomice ale lor. Asadar inca o diva si-a asigurat picioarele si corzile vocale. Care credeti ca a fost suma pe care a fost dispusa Mariah Carey sa o platesca pentru asemenea asigurare?

hepta_2237473 - 3

Mariah Carey stie foarte bine ca detine una dintre cele mai impresionante voci din lume, care ii aduce un profit consistent si fara de care n-ar mai fi una dintre cele mai apreciate cantarete la nivel mondial. Tocmai de aceea, diva isi doreste sa aiba grija de “her money maker”.

Astfel, ea si-a asigurat vocea pentru 35 de milioane de dolari! Presa amaericana este de parere ca vedeta si-a luat aceasta masura de precautie inainte de a-si extinde turneul Sweet Sweet Fantasy. Dar diva nu s-a oprit aici! A mai dat inca pe atat pentru a-si asigura picioarele. Asadar este vorba despre un total de 70 de milioane de dolari! Acest gest i-a uimit pe multi, avand in vedere ca nu picioarele divei ii aduc acesteia incasarile substantiale. Dar ce mai conteaza cateva zeci de milioane de dolari in plus sau in minus, cand ai o avere de 520 de milioane si un logodnic miliardar, care sare cu banul la cea mai neinsemnata pretentie a lui Mariah?!

Mariah Carey en concert à l'AccorHotels Arena à Paris, le 21 avril 2016. © Cyril Moreau/Bestimage Mariah Carey performing at AccorHotels Arena in Paris, France, on April 21st 2016.
Si-a asigurat picioarele cu 35 de milioane de dolari

Dar nu Mimi a inceput moda asigurarii unei parti de corp! Se pare ca Julia Roberts si-a asigurat “zambetul” pentru 30 de milioane de dolari, Tina Turner a dat 3,2 milioane de dolari pentru picioarele ei, Madonna si-a asigurat bustul pentru 2 milioane, iar Jennifer Lopez neaga si-n ziua de azi ca ar fi dat cateva milioane bune pentru posteriorul ei.

foto: Hepta

Alexandra Rotarescu

Editor@ voux.ro. A petrecut mai bine de 10 ani in presa glossy (Tabu si Tango), dupa care a poposit in lumea starurilor hollywoodiene (revista OK!), pentru ca mai apoi sa se indrepte spre televiziune. N-ar renunta nicicand la plimbarea de zi cu zi cu cateii. :)

Niciun Comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi afisata

fashion, beauty, lifestyle, parenting, sanatate si sport

FOLLOW US ON