Un par frumos si dupa 30 de ani

Ai schimbat prefixul. Ai acum 30 de ani. La multi ani si cer senin! Sa iti fie bine si sa te iubesti din ce in ce mai mult. Sa te bucuri de soare si sa ai grija de tine. Dupa 30 de ani, acorda-ti mai mult timp si mai multa atentie. Ai grija la parul tau!

Arabella Zadic, stilist Wella Professionals ne explica: “uneori, dupa 30 de ani, pot aparea probleme multiple: o cadere masiva a parului dupa o sarcina sau din cauza unui grad crescut de stres, probleme hormonale, si in cel mai rau caz o alopecie androgenetica ( 1% din femei sufera de aceasta tulburare interna cauzata de DHT – dihidrotestosteron).”

Nu vrem sa te speriem sau iti dam batai de cap, insa e important sa retii ca structura firului de par se modifica din cauza diferitelor procese chimice, mecanice si termice la care acesta este supus. De aceea, e bine sa tii cont de sfatul stilistului cand iti alegi produsele de ingrijire a parului. Recomandarea mea: gama Age Care de la Wella Professionals. Produsele sunt special create ca sa lupte pentru pastrarea unui par mai tanar, mai puternic, mai suplu.

“Produsele de ingrijire bine alese stimuleaza circulatia sangvina la nivelul capilarelor si hranesc foliculul firului de par, astfel incat acestea sa creasca fire sanatoase si rezistente, bine ancorate. Orice tratament se urmeaza, trebuie sa respectam o durata de cel putin o luna de zile, pentru eficienta maxima.”, ne recomanda stilista.

 

nicoleta nicolae

Editor in Chief: Lucreaza in presa de peste 10 ani. A scris la publicatii precum: The ONE, ProTV Magazin, Apropo TV. N-ar putea trai fara cafeaua de dimineata si calatoriile in lumea larga.

Niciun Comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi afisata

fashion, beauty, lifestyle, parenting, sanatate si sport

FOLLOW US ON