Tipsuri pentru un volum de durata

Hair stylistul Alice Dinu are o experienta vasta in domeniul frumusetii si ne-a marturisit cateva secrete pentru un volum de durata, dar si despre ce tipuri de produse ar trebui sa folosim atunci cand amanam vizita la coafor.

allice dinu

-Care a fost cea mai mare provocare cu clientale tale pana acum?

Sa le conving ca vizita la coafor  înseamnă un mix/complex de elemente ce depășește tiparul tuns-vopsit, eventual coafat.

– De cat timp lucrezi in acest domeniu?

Lucrez de mai bine de 10 ani in acest domeniu si nu regret nicio secunda alegerea facuta. Imi face placer si este un job care inca ma provoaca.

-Care ar fi recomandarile tale pentru persoanele care au un par cu mult sebum?

In primul rand, o diagnoza corecta, apoi o constientizare a acestei probleme a scalpului. O ingrijire corecta ce presupune un tratament specializat in salon, dar si continuarea ingrijirii acasa cu produse profesionale corespunzătoare.

-Da-ne cateva tipsuri pentru un volum de durata!

Este cea mai frecventa cerere… Raspunsul este unul particularizat, de la caz la caz, dupa diagnoza scalpului si a firului de par, a obiceiurilor de îngrijire descpperite etc. General vorbind, un kit de ingrijire, cateva trucuri ce tin de “geometria” tunsorii si obligatoriu un produs de styling cu efect instantaneu.

– Ce produse de par nu ar trebui sa ne lipseasca in aceasta primavara?

Produse de ingrijire adecvate nevoii actuale a fiecărui scalp și par. Și musai un produs de styling pentru protecție si mișcare naturala a parului.

13022295_1322316307783554_1117277179_n

– Care ar fi, in opinia ta, cele mai in cool tunsori pentru 2016?

Tunsori indrazete, insa in perfecta armonie cu personalitatea fiecaruia…

 

 

nicoleta nicolae

Editor in Chief: Lucreaza in presa de peste 10 ani. A scris la publicatii precum: The ONE, ProTV Magazin, Apropo TV. N-ar putea trai fara cafeaua de dimineata si calatoriile in lumea larga.

Niciun Comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi afisata

fashion, beauty, lifestyle, parenting, sanatate si sport

FOLLOW US ON