Tipsuri pentru un make-up perfect la birou, by Mirela Vescan

Imaginea este un factor foarte important in mediul corporatist. Tocmai de aceea, exista cateva reguli pentru machiajul la birou, care te vor impiedica sa porti glittere sau un smokey eyes. Asta nu inseamna insa ca trebuie sa renunti definitiv la make –up, ci doar ca trebuie sa tii cont de anumiti factori.  Mirela Vescan ne spune cum sa procedam.

“La birou este foarte importanta lumina si mesajul pe care doresti sa il transmiti. Daca lumina este rece, adica daca sursele sunt cu halogeni, machiajul trebuie sa fie realizat in culori calde, prin contrast se creeaza un echilibru placut, daca fardurile pentru pleoape sunt maro, bej, olive, coral, aurii (polen).

Fardul de obraz ar trebui ales in nuante de bej si coral, iar pentru buze, poti opta pentru orange, bej, maro. La fel, poti folosi mascara maro, acesta completand cu succes un machiaj de birou si atrage atentia la modul apreciativ.

De asemenea, se vor cauta texturile catifelate, satinate, nu metalizate sau sidefate.

Atunci cand lumina este calda, oferita de clasicele becuri incandescente, fardurile se vor selecta in nuante teci. Pentru pleoape, merg bine tonurile de gri, bleo, lila, bleomarin si rozuri reci. Pentru obraji, se armonizeaza frumos rozurile reci care se pot combina perfect cu bej. Rujul ideal este rosu, fucksia, roz, cu textura clasica.

Atunci cand lumina din interior se amesteca prin ferestre, cu cea de exterior, vom alege varianta calda de machiaj, indiferent de tipul de iluminare din incapere. Lumina zilei este dura, puternica si albastra, deci avem nevoie de nuante calde pe ten”, spune make-up artistul Mirela Vescan.

 

Alte TIPSURI:

Coduri de culoare pentru ruj

Vesti bune: ruj roz

Negociere: ruj rosu

Sedinta importanta: ruj greza

Vineri: gloss.

nicoleta nicolae

Editor in Chief: Lucreaza in presa de peste 10 ani. A scris la publicatii precum: The ONE, ProTV Magazin, Apropo TV. N-ar putea trai fara cafeaua de dimineata si calatoriile in lumea larga.

Niciun Comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi afisata

fashion, beauty, lifestyle, parenting, sanatate si sport

FOLLOW US ON