Ioana Ginghina: “Toate femeile s-ar bucura sa fie acum in locul meu!”

ioana ginghina 1

Am invitat-o pe Ioana Ginghina sa se rasfete azi cu un tratament cosmetic pe placul ei. Ca sa aflam mai multe despre ingredientele folosite in cadrul acestei sedinte speciale, am stat de vorba cu un specialist in tratamentele cosmetice, Filomela Ciocarlan.

Material realizat de Alexandra Rotarescu

Ce tratament ati ales pentru Ioana?

Filomela Ciocarlan: Am ales o varianta din gama Babor, care merge pe o abordare holistica a tratamentelor, in sensul ca se pune accent pe masaj. Ioana a venit astazi avand tenul usor deshidratat, acest lucru e des intalnit in timpul primaverii. Tenul are niste nevoie speciale in aceasta perioada a anului, asadar ne-am concentrat foarte mult pe hidratare si regenerare. Inainte de masaj, am aplicat o masca cu vitamina C pentru a da luminozitate pielii. Primavara avem nevoie de un plus de luminozitate si pentru ca urmeaza un eveniment special in viata clientei noastre, vrem ca tenul sa straluceasca…

Despre ce eveniment special e vorba, ne oferi cumva o exclusivitate, Ioana?

Ioana Ginghina: Luni vor avea loc Premiile GOPO si sotul meu (n.r. Alexandru Papadopol) e nominalizat, iar eu voi fi langa el pe covorul rosu cu un ten perfect.

Care este frecventa cu care se poate face acest tratament?

Filomela Ciocarlan: Acest tratament se poate face o data ala 3-4 saptamani sau in cure de 3-5 tratamente, asta in functie de starea in care se afla tenul respectiv.

ioana ginghina 2

In ce consta, mai exact, acest tratament?

Filomela Ciocarlan: Am folosit mai multe seruri concentrate in ingredienti activi care au capacitatea de a patrunde in epiderma mult mai profund decat alti compusi, asadar efectul va fi de durata. Masajul e bazat si pe drenaj limfatic, ceea ce este foarte eficient si are un rezultat benefic asupra tenului.

Care este durata unei astfel de sedinte?

Filomela Ciocarlan: Atunci cand nu este nevoie de interventie in sensul de a curata in prima instanta tenul, dureaza in jur de 75 de minute, timp in care doamna are parte de beneficiile unor ingrediente de calitate.

Care sunt recomandarile unui specialist in tratamente cosmetice pentru aceasta primavara?

Filomela Ciocarlan: Este o perioada in care avem nevoie atat intern, cat si extern, de ingrediente care sa ne hidrateze si sa ne revigoreze. Consumul unei cantitati crescute de lichide este recomandat primavara, de asemenea si cel de legume si fructe. In ceea ce priveste cosmetica, se pot folosi produse care au ca efect improspatarea tenului. In plus, curatarea pielii este foarte importanta.

Cat e de multumit clientul dupa un asemenea tratament?

Ioana Ginghina: Daca nu vorbesc nimic, asta inseamna ca sunt pe deplin multumita, ca aproape am adormit… :)) M-am relaxat foarte mult si sper eu sa arat si bine dupa aceasta sedinta. Stiam ca m-ati invitat la un masaj, dar nu mi-am inchipuit ca o sa ma relaxez atat de mult. Cred ca toate femeile s-ar bucura sa fie acum in locul meu! De obicei, la cosmetica esti putin chinuita, dar acum nu a fost cazul de asa ceva, a fost numai relaxare, masaj si relaxare.

 

Gabriela Radu

Gabriela e editor. O gasesti pe instagram/vouxro si pe facebook.com/voux.ro.

Niciun Comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi afisata

fashion, beauty, lifestyle, parenting, sanatate si sport

FOLLOW US ON