Adela Terci: “Romanii prefera procedurile estetice cu efect imediat”

diana 2

Trend Hunter a facut prima oprire la un beauty boutique faimos din centrul Bucurestiului. Diana Dumitrescu a incercat pe propria piele procedura recomanda de Adela Terci, manager beauty boutique Dr. Renert Body Line, care ne-a spus ce trebuie sa facem pentru a avea un trup de vis in sezonul estival.

Ce procedura le recomandati femeilor care isi doresc sa arate perfect la vara?

Le recomand VelaShape 2, un aparat modern, care lupta impotriva celulitei, scade in circumferinta si slabeste localizat. Are la baza tehnologia elos, ce presupune radio-frecventa, infrarosu, vacuum si masaj mecanic.

diana redim 2

De cate sedinte e nevoie pentru rezultate optime?

Recomandam, in medie, 7 sedinte facute la 8-10 zile, dupa care e bine de facut cate o sedinta lunara pentru intretinere. Iar rezultatul e unul fabulos!

Si cat de repede incepem sa observam rezultatele?

Cam la 2-3 sedinte se observa rezultatele si se mentin jumatate de an.

Cu alte cuvinte, daca incepem acum sedintele, aratam toata vara perfect!

Exact, e tratamentul ideal pentru a ne pregati pentru vara, este recomandat celor care isi doresc sa arate bine intr-un timp foarte scurt.

diana redim 3

Exista contraindicatii pentru aceasta procedura?

Nu se face aceasta procedura in timpul sarcinii. Apoi, in cazul in care am avut o operatie de cezariana, se lucreaza cu vacuum mai mic. Radio-frecventa este foarte utila pentru proaspetele mamici pentru ca strange pielea. Se mai numeste si tratamentul post-baby, tocmai pentru ca, dupa nastere, pielea abdominala are nevoie de ajutor ca sa-si recapete fermitatea. Are mare succes in America…

Dar in Romania?

Noi il avem de cativa ani, am fost printre primii care au adus VelaShape in Romania. Suntem foarte multumiti de rezultatele pe care le-am obtinut de-a lungul anilor cu acest aparat, clientii au fost foarte multumiti, doar ca trebuie sa tinem cont si de alte aspecte: hidratare, alimentatie si evident ca sportul e de baza!

Exista anumite reguli pe care trebuie sa le respectam dupa ce facem aceste sedinte?

Nimic special, trebuie doar sa ne hidratam bine. Important e ca rezultatele se observa de la o sedinta la alta. Tot ce trebuie sa facem este sa ne tinem de tratament, sa nu-l abandonam dupa o sedinta, doua.

O ultima curiozitate: ce proceduri estetice prefera romanii?

Romanii, dar nu numai ei, prefera procedurile care au efect imediat si sunt minim invazive. Iar VelaShape respecra exact aceste criterii. Este recomandat celor care vor sa se afiseze intr-o forma de invidiat in aceasta vara.

 

Alexandra Rotarescu

Editor@ voux.ro. A petrecut mai bine de 10 ani in presa glossy (Tabu si Tango), dupa care a poposit in lumea starurilor hollywoodiene (revista OK!), pentru ca mai apoi sa se indrepte spre televiziune. N-ar renunta nicicand la plimbarea de zi cu zi cu cateii. :)

Niciun Comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi afisata

fashion, beauty, lifestyle, parenting, sanatate si sport

FOLLOW US ON