Crina Abrudan a testat epilarea definitiva cu laser

DSC_1400 - 1

Incheiem Friday Hunter cu sfaturile specialistului. Crina Abrudan a facut astazi o sedinta de epilare definitiva cu laser si nu puteam pleca de la Academia de Infrumusetare fara sa aflam mai multe despre aceasta procedura. I-am cerut asadar lui Alice Kohan, proprietara Academiei de Infrumusetare, sa ne ofere cateva detalii despre epilarea definitiva cu laser.

“Epilarea definitivă cu laser se bazează pe principiul fototermolizei înalt selective, care distruge țintit rădăcina firului de păr, fără a afecta pielea din jur.

Epilarea definitivă cu laserul diodă este o metodă sigură, fără reacții adverse imediate ori la distanță, acest lucru fiind dovedit de-a lungul a câtorva zeci de ani, la nivel mondial, utilizarea laserelor în dermatologia estetică în general si în epilarea definitivă în special desfășurându-se pe parcursul mai multor decade.

DSC_1401

Laserul nu este iradiant, deci nu afectează organele interne. El are o țintă specifică, în cazul epilării definitive, si anume pigmentul de la nivelul rădăcinii firului de păr (melanina), distrugându-l doar pe acesta.

Epilarea cu laser poate fi efectuată la orice vârstă, la ambele sexe si pe orice zonă cutanată cu păr. Este utilizată atât din motive estetice, pentru îndepărtarea părului nedorit, cât si din motive medicale, la persoanele cu infecții cutanate repetate (foliculite), fire de păr crescute sub piele, hirsutism sau hipertricoză.

Laserul utilizat de Academia de Înfrumusețare Alice Kohan este un laser cu diodă produs de o companie medicală, ce oferă  protecție maximă atât clienților cu piele închisă la culoare, cât și celor cu piele bronzată.

DSC_1405

Ședințele se recomandă a fi efectuate la un interval cuprins între 30-60 zile, în funcție de zona tratată. Rezultatele sunt vizibile încă de la prima ședință, reducându-se mai bine de jumătate din părul nedorit. După primele 3-4 ședințe dispare cca. 75-80% din păr, părul rămas fiind mult mai subțire. Se recomandă a se efectua minimum 9 ședințe de tratament.

Laserul cu diodă este eficient pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru cea bronzată, tratamentele putându-se efectua inclusiv vara.

Ceea ce ne diferențiază de alte saloane este faptul că oferim un pachet de epilare definitivă cu o garanție de trei ani de la terminarea tratamentului.”

text: Alice Kohan

foto: Sorin Stana

 

 

Alexandra Rotarescu

Editor@ voux.ro. A petrecut mai bine de 10 ani in presa glossy (Tabu si Tango), dupa care a poposit in lumea starurilor hollywoodiene (revista OK!), pentru ca mai apoi sa se indrepte spre televiziune. N-ar renunta nicicand la plimbarea de zi cu zi cu cateii. :)

Niciun Comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi afisata

fashion, beauty, lifestyle, parenting, sanatate si sport

FOLLOW US ON