Ce ar trebui să ştii despre epilarea definitivă

Scapă de chinul epilării repetate cu aceste metode moderne, care folosesc lumina terapeutică în lupta cu părul nedorit! Pielea fină şi netedă va deveni cartea ta de vizită, vară de vară.

Epilarea prin IPL

Acest tip de epilare definitivă se face cu ajutorul unui aparat care emite lumină intens pulsată, care acționează asupra foliculilor piloși, distrugând firul de păr, în mod progresiv, după mai multe ședințe (cel puțin 6).

Cum funcționează? Lumina pulsată țintește firul de păr, distrugând prin încălzire rădăcina acestuia, procesul fiind mai eficient cu cât părul este mai închis la culoare. Ședințele de epilare se repetă la un interval de câteva săptămâni, iar perioada tratamentului poate ajunge până la un an. La final, până la 90 % din părul nedorit este distrus definitiv.

Durata unei ședințe de epilare depinde de mărimea zonei tratate: 5-10 minute pentru firele de păr de pe față și de pe axilă și până la 1 – 2 ore pentru zonele mai mari, precum picioarele, mâinile sau spatele.

Citeste mai mult aici!

nicoleta nicolae

Editor in Chief: Lucreaza in presa de peste 10 ani. A scris la publicatii precum: The ONE, ProTV Magazin, Apropo TV. N-ar putea trai fara cafeaua de dimineata si calatoriile in lumea larga.

Niciun Comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi afisata

fashion, beauty, lifestyle, parenting, sanatate si sport

FOLLOW US ON